2019-10-22 271 views
旺角必試小食👁超新鮮豬大腸同肥姐大王牌,尼到尼頭無理由唔食,難得近期條街少左好多人,唔洗點排隊。兩間小食店就係隔尼,一間係街知巷聞嘅肥姐,另一間係和藏桂林夜市。先講肥姐▶️相信都唔洗我多講,賣嘅係冰鎮老味👉🏻👉🏻新鮮爽口Q彈👈🏻👈🏻不在話下,友人肚皮極度敏感,食物小小唔干淨都會肚柯,但幫襯過甘多次都健健康康。低佢好出名。肥姐大皇牌 HKD34 // ————————————滿分5🔆🛋服務 🔆🔆💲價錢🔆🔆🔆🔆😋食物質素🔆🔆🔆🔆💥翻兜指數 🔆🔆🔆🔆🔆—————————————📍登打士街,近廣華醫院#香港美食#香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港美食一條街 #掃街 #掃街小食 #掃街系列 #掃街日 #美食 #美食摄影 #美食推薦 #美食日記 #豬大腸 #肥姐小食店 #和藏桂林夜市

肥姐大皇牌 HKD34 //
————————————
滿分5🔆
🛋服務 🔆🔆
💲價錢🔆🔆🔆🔆
😋食物質素🔆🔆🔆🔆
💥翻兜指數 🔆🔆🔆🔆🔆
—————————————
📍登打士街,近廣華醫院