譽發廣場一向都好多餐廳,原來頂層開左新餐廳呀,餐廳環境非常有情調,情侶必到呀!餐廳位於23樓,景觀都唔錯叫完野食之後,店員就會奉上麵包,麵包好暖笠笠,好軟熟,配埋牛油食,滿足下我非常肚餓既肚子朳黑椒吞拿魚伴希臘沙律個吞拿魚外層沾左黑椒粒,食到黑椒既辣味,個調味做得好好!沙律用既醋甜味較濃,係我鍾意既類型香煎鵝肝伴焦糖蘋果肥美既鵝肝煎香後同埋焦糖蘋果一齊食,爽脆既蘋果增加左一層口感,同時去除鵝肝既油膩感美國特級安格斯肉眼扒我地要左7成熟,燒得岩岩好,肉質好嫩同好腍,肉汁豐富烤緬因州龍蝦尾伴牛肝菌龍蝦汁扁意粉個龍蝦尾好鮮味彈牙,扁意粉軟硬度適中,個汁都非常出色,加入左蕃茄,但唔會遮蓋龍蝦汁嘅味道焗朱古力心太軟伴柚子凍糕心太軟蛋糕焗到外皮有少少脆,中間嘅流心朱古力唔會太甜,最窩心既係佢另外仲配左一件柚子凍糕,食落去好滑,好似雪糕咁,味道好清新,係除晒朱古力嘅甜膩經Openrice book位9點後仲有半價優惠呀

餐廳位於23樓,景觀都唔錯

朳黑椒吞拿魚伴希臘沙律