2021-06-03 97 views
好耐冇同朋友出街食下飯,大家都想搵個中間點,所以就決定嚟旺角食個晚餐,傾吓計!見到餐牌,價錢都係介乎HK$108-HK$168,就決定同朋友每人叫一個set再加一款小食大家share!🍡原隻魷魚墨汁意大利飯 HK$138個餐一嚟到,面層鋪滿了木魚,差啲以為自己食緊章魚燒!而下層則放左成隻魷魚🦑,都真係幾大隻㗎 !墨魚汁飯粒硬硬地有嚼口,而墨魚則彈牙有咬口!🍡美國8oz肉眼配薯條 HK$168嚟到呢間餐廳,點可以唔叫八安士肉眼啊!最特別係每日限量發售12份咋!今次叫咗七成熟,肉眼經過簡單調味,配埋餐廳自家製醬汁,就已經好好味!薯條則炸到脆身,就算我同朋友掛住傾計都好,薯條都冇變到淋身!🍡奧斯水牛城雞鎚 (套餐+HK$39)好多水牛城雞翼嘅煮法都係運用了辣嘅醬汁,但今次佢係唯一一間我食落完全唔覺得辣!🤩同時食落都唔酸!雞鎚食落口啖啖肉,好快就食晒四隻!

🍡原隻魷魚墨汁意大利飯 HK$138

🍡美國8oz肉眼配薯條 HK$168

🍡奧斯水牛城雞鎚 (套餐+HK$39)