2020-11-18 276 views
———————————————🐈:餐廳環境唔錯,柔和嘅燈光令你有種休閒嘅感覺,好啱同三五知己一齊傾偈。都幾大間同埋有好多年輕人,haaaaa即刻覺得自己後生咗好多!———————————————🔻抵食二人餐 $𝟹𝟷𝟾🔻可以揀一款小食,兩款主食、兩杯飲品同埋兩款甜品,好抵🥰。我就揀左以下既食品:🌟芝士肉醬意粉一嚟到就已經聞到焗到好濃好香嘅芝士味,肉醬味道就正常。意粉軟硬度岩岩好,口感唔錯。𓂀推介度:7/10_🌟日式咖喱豬扒飯賣相唔錯。豬扒炸得鬆軟,雖然係薄切但肉質厚實,炸皮夠薄夠脆,口感唔錯。咖喱汁做得幾好,係常溫、甜甜的日式咖哩,配上熱辣辣既飯,好味💕。𓂀推介度:8/10_🌟蜜糖芥末雞翼一碟有6隻,雞肉嫩滑,好重蜜糖,芥末相對淡啲,整體黎講算入味👍🏻👍🏻,正!鍾意食蜜糖雞翼嘅你唔好錯過!𓂀推介度:7/10_🌟芝士奶蓋玫瑰紅茶茶膽幾香,配埋淡淡既玫瑰香味,味道清甜,清新之選💕。芝士奶蓋都幾濃郁,可以一試!𓂀推介度:8/10_🌟蜜糖梳打想飲有汽飲品又唔想太甜,諗咗好耐就決定試吓呢款。好好味!唔會太甜之餘,天然嘅蜜糖飲落個人好舒服,健康之選!𓂀推介度:9/10_🌟甜品揀左Tiramisu同比
———————————————

𓂀推介度:9/10

Tiramisu
比利時窩夫

🌟甜品
揀左Tiramisu同比利時窩夫,我比較鍾意個窩夫,有好大撻cream同oreo碎🤤🤤,個窩夫又脆卜卜,好味🥳!

👋🏻#hungryou_hk_cafe
👉🏻#hungryou_hk_油尖旺