2022-08-11 188 views
 黎到安安燒呢間人氣串燒店,見到有好多款唔同既串燒可以嗌,有唔同既肉類、蔬菜類、丸類,甚至有芝士撈麵、芝士粢飯、甜品、特色飲品叫,夠曬特別😋推薦黎到呢度一定要叫佢哋既芝士撈丁食~真係正,同埋食完感覺飽肚好多。1️⃣溏心波蛋脆脆煙肉碎三重芝士撈丁($63)絕對係呢度既必點之選😍芝士用左車打芝士、巴馬臣芝士同埋藍芝士,食落芝士鹹香味好出🧀️芝士控一定大滿足!另外面頭既水波蛋蛋汁加上煙肉碎,同芝士撈埋一齊,成個組合好完美~一定要食!  2️⃣燒韭菜($25) 好香孜然味,燒得好香而且唔會乾。  3⃣️水菓牛肋條($68) 呢個帶到驚喜比我🤩牛肋條脂肪比例好好,食落肉既生熟度都控制得好好,食落juicy得黎牛味好香好重~推薦!  4⃣️原隻新鮮魷魚($52) 都幾大條,同埋肉質食落係彈牙既,不過呢款相對其他菜式食落調味比較輕。  5⃣️必食芝士蒜蓉燒生蠔($90)生蠔每隻都鮮嫩多汁,唔會燒到乾爭爭😌配埋芝士同蒜蓉,好味👍  6⃣️甜蜜脆脆燒棉花糖夾餅($18) 棉花糖燒到半溶,用兩塊脆蘇打餅夾住食,一定好食既。  7⃣️超美味玉子燒($35)玉子燒甜甜地,唔算特別出色,但係都唔錯。  8⃣️燒自家製juicy韭菜餃($33)
1️⃣溏心波蛋脆脆煙肉碎三重芝士撈丁($63)

溏心波蛋脆脆煙肉碎三重芝士撈丁
2️⃣燒韭菜($25)

燒韭菜
好香孜然味,燒得好香而且唔會乾。
3⃣️水菓牛肋條($68)

水菓牛肋條
4⃣️原隻新鮮魷魚($52)

原隻新鮮魷魚
5⃣️必食芝士蒜蓉燒生蠔($90)
必食芝士蒜蓉燒生蠔
生蠔每隻都鮮嫩多汁,唔會燒到乾爭爭😌配埋芝士同蒜蓉,好味👍
6⃣️甜蜜脆脆燒棉花糖夾餅($18)

甜蜜脆脆燒棉花糖夾餅
棉花糖燒到半溶,用兩塊脆蘇打餅夾住食,一定好食既。
7⃣️超美味玉子燒($35)
玉子燒甜甜地,唔算特別出色,但係都唔錯。
 8⃣️燒自家製juicy韭菜餃($33)
燒自家製juicy韭菜餃
燒韭菜