2020-01-06 1504 views
終於都黎到食喇🤤🤤🤤隱世日式料理🇯🇵🇯🇵🇯🇵由日籍夫婦苦心經營🙇🏻‍♂️師承奈良大廚日菜👨🏼‍🍳嚟到已經爆晒😧無位🤦🏻‍♀️仲有好多人排隊添😫好彩排隊果D人係外賣嘅🤣🤣🤣🎌眼見夫妻檔做到踢晒腳😮就自覺攞左放喺牆邊嘅枱同櫈開個位啦😝順道點咗幾樣嘢🔸日式風味燒雞披薩🔸和風滑蛋豬扒飯🔸味噌雜菜豬肉湯🔸芝士蛋糕坐咗陣就已經上餐湯我多口問老板娘係咩湯啦❓佢話係味噌雜菜豬肉湯😮聽個名真係未試過喎😳飲咗啖🥄感覺又唔似平時果D味噌海帶湯喎👍🏻唔多覺好重味精👍🏻話咁快飲完湯😝個Pizza同碗飯已經黎到🤤急不及待撕開一塊Pizza試下先😋😱😱😱未食過咁正嘅日式Pizza😮估唔到一塊好薄嘅Pizza皮加上面頭舖滿芝士🧀照燒醬雞肉🍗同磨菇🍄非常野味可口🤤好味到停唔到口👅👅👅再試埋個滑蛋豬扒飯🍱幾鍾意佢嚿吉列豬扒🥢個皮炸得夠薄身啱我😋咬落去D肉質好淋身😋潷埋飯上面黏左嘅滑蛋一齊食味道真係與別不同喎😮估計佢採用日本雞蛋制作🍳食過咁多次滑蛋最好食都係今次🤔飲品本來想試佢嘅柚子蜜或綠茶🥺可惜得熱飲😔夏天先有凍嘅😞咁就揀咗果汁😅最後加$15甜品😋原本想嗌大熱嘅北海道布甸芝士蛋糕🍰可惜一早賣晒😔為有要個普通芝士蛋糕😅今餐整體
終於都黎到食喇🤤🤤🤤
隱世日式料理🇯🇵🇯🇵🇯🇵