2019-08-24 664 views
對自己好d系列❤️🍈一向都好鍾意i cremeria呢個日本牌子既雪糕店😉近排用hsbc卡有半價優惠,超級抵呀,等於原價一份價錢可以食兩杯😋尖沙咀分店好方便,食完個雪糕可以行下街消化下。店面的雲石感覺簡單得黎高貴❤️門外更display蜜瓜同蜜瓜雪糕,一睇就知主打係蜜瓜啦😉有室內位置,客人可以坐低慢慢食,或者拎住行街食😋蜜瓜金箔雪糕芭菲食豪d💰平日見到個價錢咁貴,唯有吞啖口水就算,唔捨得食😭今次終於有機會一試啦😆order後去左櫥窗望蜜瓜,等左一陣侍應已經准備好呢個蜜瓜雪糕,效率好高,唔洗望梅止渴了😎牛乳味雪糕超級滑溜,而且好重奶香味🍼面頭鋪上一塊薄薄的金箔, 奢華度即刻爆燈😆 金箔其實冇咩味道, 不過用嚟打卡真係好吸引。 蜜瓜甜度充足又多汁👍 其實350蚊有半個咁嘅質素既蜜瓜,都係咁上下啦。平時market place買一個價錢都唔平啦。蜜瓜又sweet又juicy,好食到我挖貼曬蜜瓜皮先肯放低匙羹 😘除左蜜瓜雪糕之外,i cremeria定時推出新口味,例如最近有菠蘿椰子雪糕, 伯爵茶薰衣草味🍍期間限定口味都好值得期待呀🥰
對自己好d系列❤️🍈

有室內位置,客人可以坐低慢慢食,或者拎住行街食😋

蜜瓜金箔雪糕芭菲

Type of Meal