餐廳:蜜庵本膳 (尖沙咀)地址:尖沙咀赫德道8號地下A號舖日本和食店蜜庵本膳座落係尖沙咀嘅其中一條美食街赫德道,一間有日式風味🇯🇵,又有情調嘅餐廳除左比人一種舒適嘅感覺☺️,仲帶黎一種日劇成日感覺到嘅浪漫氣息和王牛漢堡丼 $158呢個丼飯用上熊本產嘅100%和王牛🐮,即係A5和牛入面嘅最頂級,配上自家製嘅漢堡汁仲有日本蛋黃醬油漬,牛肉嫩口而且多汁味濃😍,蛋黃未篤之前放左係牛肉上面郁下郁下非常cute😆,”動L動L”海膽和風卡邦尼烏冬 $168以海膽同厚切日本煙肉為主🥓,用和風卡邦尼醬去煮烏冬,最正嘅莫過於係果幾塊又厚又多肉,仲有層比例岩岩好嘅肥膏痴住🤤,一啖放入口真係好邪惡吸引鮮果黑魔法 $138係最期待又驚喜嘅「香港加油」米粉班戟😎,踏入鼠年,仲有隻炯炯有神嘅老鼠仔同大家拜個早年🐭。自家製嘅濃郁法國Cocoa Barry可可醬🇫🇷淋係七層高嘅pancake上面,再加上可可忌廉,另外水果方面有士多啤梨🍓、石榴、紅莓等去配搭,真係睇得又食得
餐廳:蜜庵本膳 (尖沙咀)
地址:尖沙咀赫德道8號地下A號舖

和王牛漢堡丼 $158

海膽和風卡邦尼烏冬 $168
以海膽同厚切日本煙肉為主🥓,用和風卡邦尼醬去煮烏冬,

鮮果黑魔法 $138

2020-01-16
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
  • 和王牛漢堡丼