2022-10-29 122 views
荃灣廣場外呢條街係人都知好多美食小店,有不少美食選擇,終於簡左呢間日式燒肉小店試一試,由於係小店關係,座位亦相對坐得比較近🤣,但都舒服既。呢間餐廳好方便,一坐底,店員已經準備左個落單qr code,掃一掃就輕鬆order,大概等左5分鐘左右,就已經上齊餐了。今次Order 左份安格斯上級牛肉手打湯烏冬及美國頂級高腰西冷碗日本珍珠飯,仲叫左熱既綿花糖朱古力。美國頂級高腰西冷碗日本珍珠飯($98)店員好貼心準備定圍裙,西冷已經放左係一塊熱辣辣既石上燒,然後自已diy 決定幾成熟,不過都要快快手切開煎,唔係好快變well done ,價錢方面唔算貴,整體質素都唔錯。安格斯上級牛肉手打湯烏冬($59)個人覺得牛肉略嫌煮得過熟,肉質食落有啲「鞋」,但烏冬爽口彈牙。熱彩虹綿花糖特濃朱古力

美國頂級高腰西冷碗
日本珍珠飯($98)
價錢方面唔算貴,整體質素都唔錯。
美國頂級高腰西冷碗日本珍珠飯

安格斯上級牛肉手打湯烏冬($59)
安格斯上級牛肉手打湯烏冬

熱彩虹綿花糖特濃朱古力

熱彩虹綿花糖特濃朱古力

2022-10-29
$85 (Lunch)
  • 彩虹棉花糖焦糖朱古力