家賀屋刺身寿司專門店

Harvest House Sushi
今日慶祝朋友既生日我地3人就相約去灣仔食壽司由於佢位於街市既上面 友人非常質疑我既決定但我一於少理 因為我食過 深信佢地一定喜歡!呢個特選鮪盛有吞拿魚赤身 中toro 同大toro 佢既吞拿魚好新鮮 食到佢既油香 特別係中同大toro! 勁正! 一d筋都無要知道 係香港食大toro 要新鮮同無筋既係幾難!食完佢之後簡直係唔想食其他野 想個魚油香一直留係個口入面!上面既刺身全部都係友人既至愛 哇 個活赤貝 不得之了 好食到我地之後再加左單! 勁新鮮 赤貝個鮮甜味久久不散上面既刺身樣樣都厚切 我地笑住咁話可以當牛排咁切呀! 樣樣都好好食蟹羔壽司又係我必點既野 無死 唔駛廢話 都一定好食!呢碟明太子雞翼 出面個皮炸到勁脆 咬到入去d明太子爆哂出黎 個油香加埋明太子簡直係天衣無縫既配合 正!
今日慶祝朋友既生日
我地3人就相約去灣仔食壽司
由於佢位於街市既上面 友人非常質疑我既決定
但我一於少理 因為我食過 深信佢地一定喜歡!
特選鮪盛

呢個特選鮪盛有吞拿魚赤身 中toro 同大toro
佢既吞拿魚好新鮮 食到佢既油香
特別係中同大toro! 勁正! 一d筋都無

自選刺身

上面既刺身全部都係友人既至愛

蟹羔壽司

蟹羔壽司又係我必點既野 無死
唔駛廢話 都一定好食!
明太子雞翼

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Celebration
Birthday