2020-11-22 91 views
同朋友慶祝生日,一直聽講駱駝漆三期有好多cp值高既小店!試過真係要推介!依間小店環境好舒服,枱同枱之間隔離有番咁上下,無壓迫感,仲有私人空間,暗暗既燈光有一種放鬆既感覺😌當日一入去到就聞到好香既打邊爐味,忍吾住就叫左個北海道豚肉煱套餐,上枱太香噴噴,忍吾住食吾記得左影相😅估吾到一個咁普通既菜式,都可以做得咁出色!湯底甜甜的,吾會太濃,豚肉好味,加埋個烏冬,嘩,無敵,真係好好味!仲叫左個時令刺身盛,刺身係視乎當日小店來貨,邊樣特別新鮮就用嚟做刺身,果然係好味既!至愛海膽,吞拿魚都好正,生蠔都好味,不過我鍾意海水味重啲既😋食啊服務啊環境啊,依家小店都吾錯,對得住個價錢😆正!

食啊服務啊環境啊,依家小店都吾錯,對得住個價錢😆正!
  • 時令壽司盛