2023-07-03 319 views
一個人食午飯嘅好處就係唔使等位, 一入餐廳就有位。不過餐廳空間極細,一張張圓枱排到密麻麻,預左唔會坐得舒服㗎喇,但求食物質素可以提升返個觀感啦!我叫咗一碗香茅豬扒湯檬,加$1有一杯熱飲,總共盛惠$54。最令人驚喜嘅係:豬扒係新鮮炸起嘅!送到入口仍然熱辣辣!呢一點非常值得讚許,因為時下好多餐廳嘅食材都係煮好哂攤喺度,最多烘返熱佢咁,好少會即叫即炸(仲要係中午繁忙時間);份量方面,豬扒份量正常,但個檬粉份量略嫌少咗啲,好肚餓嘅朋友可以考慮加底/加小食。服務嚟講都算唔錯,繁忙時段做到踢哂腳都可以保持有禮、殷勤嘅態度,喺今時今日嘅香港嚟講算係難得㗎!

香茅豬扒湯檬
2023-07-03
$54 (Lunch)
香茅豬扒湯檬