2022-09-23 634 views
🥧一底接住一底嘅脹卜卜新鮮出爐酥皮蛋撻🥧💭長沙灣蛋撻之王金園應該冇人唔識..睇佢哋出爐嘅速度..就知有幾多人幫襯😚..平均3-5分鐘就出一底..速度相當驚人🤨▫️▪️🥧酥皮蛋撻 💬酥皮食得出有好多層..口感非常酥脆..好香牛油味..蛋漿嫩滑..熱辣辣..脹卜卜..金黃色....好香濃..不過略嫌唔夠甜..唔知係咪低糖嘅呢🤪▫️☀️早餐火腿通粉 · 西煎雙蛋 · 牛油餐包 · 咖啡或茶 · 凍飲▫️🌤午餐叉燒湯米粉 · 火腿奄列 · 牛油餐包 · 咖啡或茶 · 凍飲▫️⛅️特餐沙嗲牛肉麵館 · 火腿奄列 · 牛油餐包 · 咖啡或茶 · 凍飲▫️💫總括嚟講必試出爐酥皮蛋撻啦..值得一提係跟餐個方包..做得超軟熟..密度超高..一啲都唔Hᴇᴀ..(通常係餐包賣晒先會比方包🤭)小編就覺得方包仲好食過餐包😬💫
🥧一底接住一底嘅脹卜卜新鮮出爐酥皮蛋撻🥧

▪️