同朋友黎到K11 Musea 地鐵站出口行過去都好方便 係大商場既餐廳環境都好好 下午時間都係人唔多 岩哂我帶bb同朋友食下野花膠鮮蟹粉蟹肉羹🦀🍲呢個係季節限定既至尊系列餐牌 一見到又係毫不猶豫地同朋友講話我一定要叫呢個 一見到個名就覺得好吸引🤩 味道好好 好有蟹味 比個仔食又係不斷追住要再飲😋點心盒-夏🍱(包括點心拼盤 精選小食 蟲草花蒸雞飯 精美甜品) 呢個係佢地既招牌 佢地介紹呢個理念係一個創新既美食概念 將中式點心同便當盒融合一齊 以現代方式去體驗中國風味點心拼盤有最常見既點心-蝦餃燒賣咸水角 仲有名為花之戀既蟹籽春卷 蒜蓉拍青瓜好入味 仲有菜心有營養啊👍🏻甜品係杏仁糊🥣 好岩我口味 有啲杏仁味太重我唔得🙈 比左個仔飲 佢都好鍾意❤️蘋果流沙包🍏 睇張相就知我仔幾鍾意食包 用蘋果黎做個皮 入面係流沙 蘋果味如果可以重啲就好啦🙊增城掛綠奶黃釀荔枝球 呢個都係第一次見 賣相好吸引 外面脆卜卜 入面就係奶黃 好有新意😝香檳金蝦餃同黑豚肉燒賣點心盒的係一樣既 正常發揮😚

香檳金蝦餃同黑豚肉燒賣點心盒的係一樣既 正常發揮😚