2021-06-10 465 views
平時經過啲間餐廳,都好多年輕人排隊,阿仔今日生日,放學之後話想食呢間,所以今日一於就試下哩間。因為外邊路面維修,所以外在環境一般,而內在環境方面,空間寬敞,坐得舒適。我們點了三份午餐,煙燻雞胸香茹藜麥意大利飯,飯粒煙韌有口感,雞肉軟淋且帶濃香的煙熏味,味道超正,但份量就略嫌太少,對男仔嚟講就不太夠。手撕豬仔骨漢堡(焦糖洋蔥,太陽蛋,薯條),漢堡內的豬仔骨肉因為手撕的關係,所以很有口感,再加入太陽蛋同番茄片令整個漢堡,有更豐富的層次感,好正。千島醬蟹棒蟹子帆立貝薄餅,加入大量的千島醬和芝士,焗起後再加上一堆堆的蟹子。咬落蟹子卜卜脆的口感很有趣,味道也出奇地夾。車打芝士薯條,車打芝士雖然味道不夠濃郁,但薯條就很香脆,所以整體上還可以。 總括來說,味道唔錯,價錢合理。

總括來說,味道唔錯,價錢合理。

2021-06-08
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)