今朝約朋友一齊出尖沙咀食早餐,諗黎諗去覺得好似無咩邊間餐廳,朝早會供應食物高質、價錢相宜、環境舒服同位置方便既餐廳。。。突然醒起文化中心地下有間高質版美心快餐,就約左朋友一齊黎試我就叫左一份「薄牛扒、煎蛋、多士餐」,配埋熱豆漿,只係$42!!薄牛扒淋上黑椒汁,而且肉質鬆軟易咬。而煎蛋,佢只提供生或熟蛋,如果你想揀炒蛋就要加5蚊,我最後就無加啦~牛油多士,我覺得牛油可以另外上,每個人對搽牛油既份量都因人而異,結果食既時候要自己整走多餘既牛油,感覺有點多此一舉不過,整體來說呢個價錢可以響呢個地段慢慢嘆牛扒早餐,真係非常抵食!

薄牛扒配煎蛋多士

2019-08-18
$42 (Breakfast)
薄牛扒配煎蛋多士