星期一至五,每人$88(再加一服務費),可以食個甜品自助餐(happy tea time)數一數……起碼有18款甜品品道令人回味的選擇人參芝士蛋糕第一啖,有人參味,芝士味好香,口感幼滑,糕面有層甜甜的境面,味道特别m&m&kit kat朱古力蛋糕朱古力迷的驚喜,好香濃的朱古力味,蛋糕好鬆軟,好sweet 好好味水梨金寶好香牛油曲奇香味,口感香脆,失色係梨果只在底層出現<中間也有梨蓉,就完美>粟子撻失色(撻好軟身,唔香脆)雖然有原粒栗子,栗子蓉好香滑,但撻皮已扣一半分焦糖燉蛋焦糖境面燒得好靚(金黄色)蛋好滑好甜銅鑼燒(要等)部機一次整6個(有人一次過拎2,3個,又要再等)出2次等……都無中段時間,已無店員再整,家人問在場女職員,想要3個(有禮回應,你抱住BB,我整好,再送到你坐的位置)她不是企這位置,都親自整,好貼心服務外表燒得好靚,蛋漿好香蛋味,配上红豆和吉士,好sweet自助窩夫機噴上油……再一匙蛋漿倒在鐵板上(拉下~上夾板),按-制……(等部機響),自己望太耐個說明表,個女店員幫我整,嘩熱心服務<原來好多食客無按製,所以白等>巧遇女店員的幫忙,個窩夫
數一數……起碼有18款甜品

粟子撻
焦糖燉蛋
焦糖境面燒得好靚(金黄色)蛋好滑好甜

銅鑼燒(要等)
部機一次整6個(有人一次過拎2,3個,又要再等)
出2次等……都無
她不是企這位置,都親自整,好貼心服務

外表燒得好靚,蛋漿好香蛋味,配上红豆和吉士,好sweet
自助窩夫機
熱心服務<原來好多食客無按製,所以白等>巧遇女店員的幫忙,個窩夫焗得好靚

蛋漿好重蛋味,焗得外脆內軟(好好味)
自己加煉奶和花生醬(可以重醬)

焦糖芝士撻
好濃厚芝士味,口感好實的芝士,配上面的焦糖,好sweet
栗子蛋糕
栗子蓉好香滑,蛋糕好鬆軟

杯子甜品,好甜
竹炭甜薯卷
(蛋糕好鬆軟,甜薯好甜,但竹炭味唔多)
抹茶蛋糕
不重抹茶味,但蛋糕口感鬆軟
北海道牛奶蛋糕仔
最吸引頂上的威化纸蝴蝶(好靚)
蛋糕好鬆軟,但唔重牛奶味
甜品
味道整體好味
價錢唔貴
2016-11-08
$290.4 (Tea)
  • Kitkat&M&M朱古力蛋糕
  • 韓國人參芝士蛋糕