2017-02-15 514 views
琴日情人節晚上黎食,間舖好少客人(心諗會唔會中伏,但可能係情人節所以少啲人掛)兩個人叫咗坑腩河、咖哩三寶飯(有牛腩(?)、牛肚、牛脷)、麻辣手撕雞同埋腩汁蘿蔔。先講最好食既就係蘿蔔,淋甜好多汁👍🏼其他果幾樣就................坑腩河:超多肥膏,得果少少肉,成碗野得果幾舊仔...呢間店聲稱啲牛係日日新鮮供應,但我就食唔到同其他店有咩分別,好普通。👎🏼咖哩三寶飯:個巴基斯坦咖哩汁係唔錯,有啲洋蔥係入面幾有咬口...之但係....有牛肚有牛脷,就係搵黎搵去都冇牛腩嘅?!😵努力地搵終於搵到一條仔大約有手指尾長度既牛腩邊😅呢間店賣招牌牛腩,但就係叫嘅野入面得果少少,係唔係矜貴到咁呀?!👎🏼👎🏼麻辣手撕雞:一細碟都六十幾蚊,以為會好好食,點知得個辣字,完全冇麻嘅味道...除此之外都諗唔到仲有咩好形容呢碟野👎🏼總結:不能盡信米豬蓮推介嘅食店,除咗會貴啲之外,仲有可能俾人搵笨。

先講最好食既就係蘿蔔,淋甜好多汁👍🏼
其他果幾樣就................

2017-02-14