泰斗

Thai Master
2024-02-13 332 views
為提前慶祝情人節❤️,睇咗好幾間餐廳,最後決定嚟到元朗大樹下東路,位於村內嘅一間特色泰國餐廳,環境佈置十分獨具特色,好有氣氛,及舒適寧靜。👍地方非常寬敞,室內室外間隔各具特色。由於室內一早已經滿座,所以被安排在室外用膳。可以帶啲寵物進場。🐶味道也色香味俱全,我哋嗌咗幾款餸菜,款款都非常美味😋,擺盤也有心思。馬拉盞通菜,味道濃郁,好正宗,帶有點辣。嗌咗串燒拼盤,雞牛豬,燒得剛剛好,點埋個沙嗲醬配料,味道一流。烏頭魚要等20至25分鐘,條魚size唔細,肉質滑嫩,非常新鮮,味道酸酸辣辣,係正宗嘅泰國口味。呢間餐廳不論環境氣氛還是食物質素,都非常好,絕對值得推介及再次光臨。

可以帶啲寵物進場。🐶

馬拉盞通菜,味道濃郁,好正宗,帶有點辣。

2024-02-13
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
Celebration
Valentine's Day