今日同男朋友放工諗住去諾士佛台搵間酒吧放鬆,見到評論呢間好似不錯就入咗去。因為九點前有happy hour,我嗌左杯ping pong,個樣好靚好啱打卡,飲落甜甜地,男朋友就嗌左杯mai tai, 都不錯。我哋嗌左一個波士頓龍蝦配龍蝦汁意粉,隻龍蝦幾大隻,問侍應生拎咗個鉗鉗開,好多肉食,都有蝦膏。 另外我哋仲嗌咗燒春雞,好大隻,皮幾脆啲肉都好嫩,不過味道有少少淡。途中我哋出咗去玩飛鏢,問咗老闆桌球都係可以免費玩,不過要同餐廳講聲幫我地排隊。我哋玩完飛鏢之後發現啲食物同埋酒俾侍應收咗,但其實我哋只係食咗一半,同老闆反映左之後佢幫我哋處理得好好,補返俾我地,好人到我有啲唔好意思。😭之後餐廳倒咗幾shot showtime俾每台客人試飲,係荔枝味好好飲,最後老闆仲請我地飲多咗幾shot,太好人了,下次一定帶埋朋友嚟再試!

2020-06-03
Dining Offer