2016-01-14 2314 views
成日係ig啲人去holy chef食brunch,搞到我都好想去試下。係長沙灣搵左好一陣先搵到,都幾難搵。一去到,得幾張正常枱,然後我地要坐係近門口位嘅一坐細枱,係去到腳度嘅高度,坐得都幾辛苦。同朋友一人叫左一個餐,all day breakfast 同黑松露意大利粉。附送餐包同一小杯湯。餐包同湯嘅分量都十分小。All day breakfast 好大份,但bacon腸仔都好油,點知連蕃茄都有芝士係上面,成份都頗為heavy,除左有啲菜係隔離。黑松露意粉就比較出色,黑松露味好出,忌廉分量放得剛好,意粉硬度適中,可以再林多少少。總括黎講意粉幾好,但食得好辛苦,下次都係唔好係食飯時間去。
All day breakfast
黑松露意粉
總括黎講意粉幾好,但食得好辛苦,下次都係唔好係食飯時間去。

$100 (Lunch)
All day breakfast
黑松露意粉