2021-05-21 989 views
🌟呢餐係:「掛住屋企」嘅一餐最近成日出沒上環,但係好快就會唔會日日黎🥺 所以要把握時機食多啲黃店🤩 今次同朋友開住個懲罰mee之後求其篤咗一間就去😂 建議大家唔知食乜好都可以參考呢個方法👍🏻 閒日lunch時間去,但係唔洗排隊,落完單俾錢搵個位坐低就已經送咗個餐黎😂 jeng!🥳🥚肉碎瑤柱蒸水蛋 $47蒸水蛋超大份🤩 食完晚飯都仲有半兜淨😂 蛋超級滑,瑤柱份量都好足!肉碎份量雖然ok,啲肉碎全部放喺同一個位,搞到有啲位啖啖都係肉,有啲就完全冇,但係我覺得問題不大😅 食落唔會過鹹,冇豉油嘅位就有啲淡,反而食到屋企阿媽煮飯嘅味道🥰 個飯偏硬,個人非常like😋 環境質素:🌕🌕🌕🌖🌑食物質素:🌕🌕🌕🌖🌑CP值:🌕🌕🌕🌕🌑回頭指數:🌕🌕🌕🌕🌑今次呢間食到家的味道搞到我都好掛住阿媽添🥺 CP值都偏高,呢區食個飯都係$50左右,都咪話唔抵!推薦俾啲喺上環附近返工嘅大家😋 但係就唔洗專登黎食啦~Follow me on instagram @10.eatssdm for collab🙌🏻
🌟呢餐係:「掛住屋企」嘅一餐

🥚肉碎瑤柱蒸水蛋 $47

環境質素:🌕🌕🌕🌖🌑
食物質素:🌕🌕🌕🌖🌑
CP值:🌕🌕🌕🌕🌑
回頭指數:🌕🌕🌕🌕🌑

dm for collab🙌🏻
$50 (Lunch)
  • 肉碎瑤柱蒸水蛋