2020-11-07 68 views
睇戲之前搵野食, 上網見到登龍街有間台菜都多人推介, 就走左去試1試。落左單等左15分鍾都未冇野食, 諗住係即叫即做所以慢d。點知有個店員拎左唔係我地既單黎, 已經知賴野, 我地個d單漏左, 連單都唔知埋, 要再落但再落好快就有野食。希望下次會小心d啦豬耳豬大腸椰菜冬粉:豬耳同豬腸都入味,大腸冇怪味,,洗得都乾淨。椰菜同冬粉索晒d滷水汁, 味道唔錯。蘿白雞翼豬肉片烏龍麵:蘿白冇渣,雞翼嫩滑, 豬肉片肥瘦適中, 但烏龍麵太淋,煮完上枱賣相唔多靚。台式香腸:皮脆,少少蜜味, 好食熱茉莉花綠茶加仙草:茉莉花香,但綠茶有些少澀。價錢係偏貴少少, 1個麵底基本上10蚊,每加1個送又10蚊,小食算係最正常價。雖然有少少甩漏,但我下次都係會再黎。

但再落好快就有野食。希望下次會小心d啦

台式香腸:皮脆,少少蜜味, 好食

熱茉莉花綠茶加仙草:茉莉花香,但綠茶有些少澀。

2020-11-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)
  • 台式香蒜腸