2015-05-17 672 views
肥髀要溫習,完咗先去食下午茶,無論有無其他選擇,小朋友都係揀麥當勞,我就真係食到怕,只係食包,再去Mc Cafe買飲品!坐都係Mc Cafe嘅座位舒服,呢度啲咖啡價錢合理,味道唔錯,買杯榛子鮮奶咖啡,店員問要唔要$9加件捲蛋,上次試過伯爵茶Ok,今次試抹茶紅豆,店員又問$16可加兩件(點解唔一次過講)不過唔加喇(好在)!等5分鐘就可以攞!榛子鮮奶咖啡(中)($27)拉花好靚,好開心,咖啡夠熱,加了鮮奶滑溜,又唔會搶咗咖啡味,易入口!好味!抹茶紅豆捲蛋($9)雖然有膠紙包住,但個捲蛋好乾,無乜抹茶味!中央忌廉多過紅豆,餡料唔夠!忌廉已經凝固,唔滑,紅豆淋身!不過都比蛋糕太乾破壞晒!店員好爽手又有禮!唔錯!呢度嘅切餅一向唔錯!可能偶然失手!如果可以快餐套餐加錢配Mc cafe嗰邊嘅飲品,就更加彈性!明明同一間店,唔使分咁開啫!
榛子鮮奶咖啡
紅豆抹茶捲蛋

店員好爽手又有禮!唔錯!
$36 (Tea)
榛子鮮奶咖啡