男朋友生日,當然想同佢去食好小小,尼之前搵左啲資料,啲人話呢間野o岩情侶去但野食一般,所以尼之前都有少少擔心。6點半尼到,無咩人,但食就8點左右,啲人已經排出門口。超中意呢個,間鋪其實唔大,環境亦唔算好高級,但氣氛卻超級超級好。我地叫左個海洋拼盤同2人餐生蠔比較細,但超甜超新鮮。鮑魚同青口本身無咩味,要點一點中間醬,同樣非常新鮮。蝦勁甜,幾大隻,咬落淡淡肉,超正超滿足。未食過,無諗過咁!好!食!兩個加埋一齊食互相突出左大家既味道,蜜瓜超甜,火腿咸咸地勁香,勁夾。鵝肝幾厚,油份勁香,但食多會厭,所以加左青蘋果落去真係好好多,大大減低左油膩感,多士好脆好香。大大份真係勁抵食。南瓜湯比較結身比較清淡,無嘜味精,但南瓜味幾濃,微微甜甜地。啲菜好新鮮,甜甜地,加上小小芝士粉,又健康又好味。牛扒幾厚,一啲都唔老,牛味幾重,咬落勁多肉汁。薯容無咩味精,加左啲牛油,不錯食到呢道我地2個已經好飽,前菜既份量有啲多哈本來想要黑松露菌意大利飯,但好似話轉左menu唔緊要鵝肝勁香,意大利飯勁有口感,雖然好好食但實在太飽啦!我地食左半碟就無食甜品都無食所以,如果唔算太大食既人叫個2人餐已經夠,$298兩個人真的
6點半尼到,無咩人,但食就8點左右,啲人已經排出門口。
我地叫左個海洋拼盤同2人餐
seafood platter
巴馬火腿蜜瓜
青蘋果鵝肝多士
餐湯
南瓜湯
比較結身比較清淡,無嘜味精,但南瓜味幾濃,微微甜甜地。
傳統凱撒沙津
啲菜好新鮮,甜甜地,加上小小芝士粉,又健康又好味。
烤澳洲牛柳扒
鵝肝意大利飯
食到呢道我地2個已經好飽,前菜既份量有啲多
本來想要黑松露菌意大利飯,但好似話轉左menu
唔緊要
甜品都無食

所以,如果唔算太大食既人叫個2人餐已經夠,$298兩個人真的很平呢
seafood platter
巴馬火腿蜜瓜