💙 唔係咩特別日子,不過有時都想同🐼撐下枱腳☺️ 今次去到中環既Amici~💙 一入到去,店員就邀請我地用酒精消毒潔手液清潔,另外全部店員都有戴口罩👍🏼💙 Dinner set $438 per person,有齊哂前菜,湯,主菜,甜品,同飲品 😊💙 連一開場既麵包都好好食!左邊嗰款好脆口,我好喜歡❤️ 💙 前菜好驚喜!兩個都超好食!😍💚 牛油果油甘魚他他🥑,呢個好新鮮好好食!上面仲有魚子💗 另外炸魚皮係另一個點綴,加埋脆脆嘅口感真係好正👍🏼💚 炸意大利青瓜花釀肉腸水牛芝士,青瓜花入邊釀左肉腸同蝦肉,仲有芝士,再成條拎去炸👍🏼👍🏼💙 大蒜薯仔湯,夠滑~💙 主菜四揀一,我地揀左💚 香煎西班牙紅蝦配菠菜蝦肉雲吞,用龍蝦油煎,成碟都有香香的龍蝦味!上面仲灑上櫻花蝦🦐💚 煙燻白鴿配炸鵝肝車厘子砵酒汁🍒,擺碟好精緻☺️ 煙燻得好入味~💙西班牙油炸鬼 配蜜糖脆糖雪糕,一冷一熱的口感一流💙 Coffee or Tea

💙 連一開場既麵包都好好食!左邊嗰款好脆口,我好喜歡❤️

💙 前菜好驚喜!兩個都超好食!😍

💙 大蒜薯仔湯,夠滑~

💙 主菜四揀一,我地揀左

💙西班牙油炸鬼 配蜜糖脆糖雪糕,一冷一熱的口感一流

💙 Coffee or Tea