2025-06-05
尖沙咀呢間人生有限杯喺地鐵站行幾分鐘,確實方便,質素超好,你睇我哋食咁多又飲就知,真係推介:佢有10蚊區,我哋叫咗雞腳筋,芥蘭頭,燒菠蘿,真係非常抵食!15蚊區,我哋叫咗燒雞心,椒鹽雞軟骨,泰式墨魚鬚, 豚肉荔枝卷,呢啲又係性價比非常高!加少少有20蚊區, 我哋叫咗黑松露金菇卷,雞腎,你睇返個menu仲有好多選擇,不過我哋諗住留肚食其他嘢先。“嗌曬佢都冇錯系列”,我哋仲叫咗焦糖菠蘿鵝肝醬多士,呢個係必試之選!28蚊區,我諗我哋叫得最多🤣🤣我哋叫咗牛舌心,牛肋肉(甜甜地必叫之選),豚肉蘆筍,豚肉牛油果,芝士菠菜,痴線呀超級好食~48蚊區,椒鹽和牛牛小扒(必試之選),真係又淋又滑,仲有蒜蓉燒蠔我哋都叫咗四隻!$68極力推介墨魚滑紫菜大蝦(必試之選)!當你又想食油炸鬼又想食手抓餅嘅時候,我哋分別叫咗咖哩牛舌配呢兩樣嘢,仲有個芫茜控當然叫咗芫茜雞絲手抓餅啦!佢個咖哩又香又滑,甜品當然唔少得蜜糖多士夾雪糕,我哋要盡快食咗去before個雪糕溶🤣🤣有趣有趣!真心好食!下次再嚟~多款酒精飲品,sapporo啤酒買一送一,我哋叫咗百香果梳打,荔枝檸檬梳打,菠蘿可爾必思
$68極力推介墨魚滑紫菜大蝦(必試之選)!
真心好食!下次再嚟~