2019-11-08
🐱🐶爆汗串串(旺角).好開心呀今晚🐶Lucky寶寶帶我去食好多餵食Friend子極力推介、位於📍旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下2號鋪間「爆汗串串」🍢.「爆汗串串」係一間專食四川麻辣燙的小店,店內座位唔算好多,繁忙時間內更要大排長龍,好彩我寶寶有一早訂定枱,省卻等候帶黎既煩惱❤️.呢間串串係以#放題 形式進行,提供多款麻辣燙串串、及開胃小食🤤🤤.「開動快樂」前黎嗰小食推介🍢1. 棒棒雞(即麻醬手撕雞)- 解辣必備。嗌定實無錯🤓2. 麻辣千層肚- 辣度我尚算OK,爽口唔痴牙😛3. 鐘水餃🥟 - 包到細細粒,容易食,而且配合麻辣醬汁,好入味🔥.之後直入主題食串串~餐廳姐姐好貼心幫我哋揀咗既🔥麻辣辣度剛剛好,麻而不太辣;當然想挑戰勁辣既朋友可以再要求加辣,姐姐們好樂意為我哋效勞唷😋.為咗大家唔好眼闊肚窄,每人每款每次限點2️⃣份,實行食得飽之餘堅決唔做 #大嘥鬼 🤗.食飽後記得一定要Order必食甜品「老冰粉」🍮,口感清甜冰涼,冰粉口感有啲似軟版涼粉;加上喺冰粉內加埋山楂片、提子乾、白芝麻,香甜可口,解辣透心涼👹💨💨.呢餐無嘢可以挑剔,黎緊約埋班Friends去串串下喇🤩.收費如下:自選2小時
「開動快樂」前黎嗰小食推介🍢
1. 棒棒雞(即麻醬手撕雞)- 解辣必備。嗌定實無錯🤓
2. 麻辣千層肚- 辣度我尚算OK,爽口唔痴牙😛
呢餐無嘢可以挑剔,黎緊約埋班Friends去串串下喇🤩
收費如下:
自選2小時(星期一至日)
黃金時段19:30-21:30 $168/人
其餘時間 $128/人