同朋友聚會想食韓國野,於是經openrice訂左呢一間韓國樓上cafe我地三個人都唔算大食,所以都係叫左三碟野食~首先講下個卡邦尼炒韓式年糕,佢呢個份量真係好足而且年糕好煙韌,點埋個芝士汁好味個人覺得佢呢個係比School food果個卡邦尼年糕重奶味d,所以感覺上係會易膩一d卡邦尼炒韓式年糕呢個拼盤真係超大碟,好岩三個人以上叫黎share炸物全部炸得岩岩好,最中意個五花腩,好甘香韓式小食拼盤最後我地叫左個飯,個飯要等耐少少個樣真係好得意,忍唔住都影左好多張相外面係蛋白黎,入到就係鰻魚炒飯,都好多鰻魚粒,而且個飯咸淡適中憤怒了火山鰻魚飯我地仲叫左兩杯熱飲,個賣相都係好靚,而且仲幾大杯~個朱古力好好味,而且就算配埋個棉花糖都唔會太甜熱朱古力奶烤自家製棉花糖抹茶拿鐵唔係好濃好苦果隻,呢個我都幾中意抹茶拿鐵烤自家製棉花糖

我地三個人都唔算大食,所以都係叫左三碟野食~

首先講下個卡邦尼炒韓式年糕,佢呢個份量真係好足

而且年糕好煙韌,點埋個芝士汁好味

卡邦尼炒韓式年糕

呢個拼盤真係超大碟,好岩三個人以上叫黎share

炸物全部炸得岩岩好,最中意個五花腩,好甘香

韓式小食拼盤

最後我地叫左個飯,個飯要等耐少少
個樣真係好得意,忍唔住都影左好多張相

憤怒了火山鰻魚飯

我地仲叫左兩杯熱飲,個賣相都係好靚,而且仲幾大杯~
個朱古力好好味,而且就算配埋個棉花糖都唔會太甜
熱朱古力奶烤自家製棉花糖

抹茶拿鐵唔係好濃好苦果隻,呢個我都幾中意

抹茶拿鐵烤自家製棉花糖
Other Info. : 經openrice訂位有優惠架,記得要訂左先呀~