2019-09-02 11350 views
友人生日當然要食好啲,知道呢間酒店自助餐做緊優惠,只要在酒店的Facebook專頁讚好或follow IG專頁,便可以有55折的優惠,所以book定位等朋友可以食個痛快!而上網看過這間酒店的自助餐這個時期做緊「FRUITY SUMMER」海鮮自助晚餐,岩哂中意食芒果的朋友。餐廳位置於酒店一樓,一出電梯便能看到,座位都幾多,而且當天也有不少人一家老少到來品嚐,非常熱鬧。自助餐包括有沙律、冷盤、刺身、生蠔、熟食等。飲品是任飲的!我個人會比較喜歡先吃沙律,然後再吃海鮮、生蠔、刺身、熟食。這裡的沙律都有幾多唔同的菜款可以揀,配料、醬汁也有很多,拌勻的沙律都有不同款式可以揀。而我最後配埋煙三文魚、凍肉腸一齊食!這裡亦有生蠔提供,即開的,共有兩款,兩者都新鮮肥美,creamy!熟食也有中、西、印可以揀,當中眼見比較受歡迎似乎是辣酒煮花螺,唔算好辣,但味道好夠!這裡還有即淥粉麵,配以蕃茄湯!甜品除了有不少芒果甜品,也有其他特色蛋糕!而雪糕方面這裡是Movenpick雪糕,仲有4款味道可以揀,好正!而且餐廳每枱還送了一份芒果糯米飯,芒果鮮甜,配上椰汁和糯米,特別滿足!$300左右就可以食到咁豐富的自助
自助餐包括有沙律、冷盤、刺身、生蠔、熟食等。
飲品是任飲的!
我個人會比較喜歡先吃沙律,然後再吃海鮮、生蠔、刺身、熟食。
這裡還有即淥粉麵,配以蕃茄湯!
$300左右就可以食到咁豐富的自助餐實在不錯呀!
Celebration
Birthday