2019-03-29 795 views
好朋友放假約食飯,老友住係沙田,樓下好多美食,就去左強記食海鮮,叫到成枱餸都係六百元,又大碟,又好味,兩個女人眼闊肚窄,樣樣都想食,結果更係食吳曬打包走,真係又平又抵食➕好食👍沙田最出名係乳鴿,當然不能不吃,熱辣辣,又脆又香口,完全係比隻乳鴿誘惑到食哂,連個頭都吳放過😂😂😂😂😂清蒸斤幾重既青衣🐟——-甘大條真係抵食,不過蒸過左火,吳夠滑😅辣酒煮花鏍———我唸都有成斤幾重,心目中唸吳到甘大碟,好似係甘食極都未食完甘,超抵食😀😀😀😀粉絲蒜茸蒸聖子———聖子都算大隻,味道適中,呢個蒸既時間啱啱好👍👍👍👍西蘭花象丰花枝片———呢個差左D,吳係甘好食,就當係廚師一時失手😂😂😂😂😂紅燒炆頭腩———味道都ok,墊底白菜仔夠甜,豆腐班腩食落都吳差,配有火腩吊起味道,生色不小👌👌👌👌👌餐牌又多款式,價錢又抵食,食完仲有飯後甜品糖水送✌️✌️✌️✌️✌️