2020-03-08 93 views
今次朋友帶左我上樓上既Urban Cafe,一入到去佢地既防疫做得好足,度體溫,鞋套,消毒洗手液乜都有齊晒,抵讚!我地叫左個二人餐,因為好抵食,有2個main,2個湯,2個沙律同埋2杯野飲,加$28仲有個小食拼盤,冇得輸。高質極濃南瓜湯:南瓜味好香加埋d cream去煮勁滑勁好飲。黃金卡邦尼扁意粉:勁大份,金黃色賣相好靚,味道香濃而不膩,但可能今日太忙所以d意粉煮得唔夠軟。西班牙黑毛豬肋骨:大件夾抵食!d肉一切就同骨分離,加埋個燒肉汁真係一流。蜂蜜柑桔檸檬梳打:冇叫少甜既情況下甜度適中,絕對唔係想用糖水甜死你果d飲品,欣賞。最後我地仲叫左個三文魚墨西哥餅黎食,入面夾左新鮮三文魚同芝士,出色!
南瓜湯

黃金卡邦尼扁意粉

西班牙黑毛豬肋骨配薯角

檸檬柑桔梳打

挪威三文魚芝士墨西哥餅

滋味2人小食拼盤
2020-03-06
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
南瓜湯
黃金卡邦尼扁意粉