2022-10-27
串Grill 自助燒烤專門店 (廣華街) 係香港都冇咩點聽過自助燒烤,更加冇試過啦😭share咗俾朋友呢間位於旺角嘅室內自助燒烤,大家都話ok,咁就let’s go啦٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و一坐低店員會先介紹個爐點樣運作,放係度咩都唔使做就自動轉轉轉~menu上面有超過30種串燒可以任食! 簡單介紹下我覺得好好味嘅~肉類: 和牛牛柳,西冷好juicy,呢個爐唔好燒到好容易overcook,可以睇suggest time計返時間去燒~encore咗起碼10串以上!甜品:棉花糖超級好味~熱辣辣入口即溶!!黎到要叫轉試下!雞類:雞皮,雞翼,雞軟骨,雞腎質素都唔差!再加埋搽D燒烤醬真係幾入味~另外要試燒菠蘿同日本甜番薯,兩者都超甜,不過日本甜番薯燒5分鐘內就得,如果唔係會少少乾🤣臨走嗰時可以問職員要haagen dazs,每個食客都送一杯,同埋出面有飲品俾客人任飲,好正!Happy hour都係$208加一,仲要食到幾廿串串燒,抵到爛啦地址: 旺角廣華街2-20號翠苑大廈2二期10號舖
甜品:棉花糖超級好味~熱辣辣入口即溶!!黎到要叫轉試下!
地址: 旺角廣華街2-20號翠苑大廈2二期10號舖