2021-11-29 812 views
醒起好耐冇食過丸亀,又有啲凍想食吓暖嘢,就過咗嚟呢度食😋丸龜其實選擇都算幾多~係自助形式,去counter自己叫主食,再去夾啲小食,之後比錢,再搵位食嘢😁過程都好流暢,店員亦都好好禮貌😆我叫咗個蕃茄牛肉烏冬 (中) ($50)🍅另外自己加咗蔥同啲天婦羅碎碎~好鍾意佢哋呢個自助區,加埋啲配料口感更好!蕃茄湯唔會偏甜,亦都唔會好假,以呢個價位嚟講都算係咁~牛肉雖然唔多,但食落都有牛味😄而烏冬真係好彈牙,煮得啱啱好😁我另外亦都夾咗一件蕃薯天婦羅 ($9)~不過因為炸起一段時間,都冇咁脆,但係舊蕃薯係好甜嘅,所以都幾好食😆係一樣幾唔錯嘅小食😆👍如果佢可以有個暖少少嘅爐熱住佢就更加好喇!我覺得呢個質素同價錢都係成正比~如果想食烏冬都可以一試😁

蕃茄牛肉烏冬

蕃薯天婦羅

我覺得呢個質素同價錢都係成正比~如果想食烏冬都可以一試😁
2021-11-23
$59 (Lunch)
蕃茄牛肉烏冬
蕃薯天婦羅