抵食夾大件 Reiko LaiLevel 12023-11-03504 views Follow 足料,新鮮,好味,開胃,略嫌啲菜切得太碎美少女牛油果沙律打卡一流,好睇又好食,啖啖都好滿足金龍卷火炙三火魚肥美香口,飯有口感大大碗開頭以為佢黎錯😂因為唔見d肝同黑松露,原來丁屎禁細舊係面頭果d就係😂超大碗,超足料 好多蟹籽,全部撈埋食口感好豐富,佢有四個醬俾你揀,揀左海膽醬覺得少少漏🤏🏻下次想試蜜糖芥末醬😋超大碗,超足料 好多蟹籽,全部撈埋食口感好豐富,佢有四個醬俾你揀,揀左海膽醬覺得少少漏🤏🏻下次想試蜜糖芥末醬😋$1184個人食左$567, 豐富午餐連下午茶,有禁既質素覺得幾抵👍🏻The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare抵食夾大件 丼燃食堂 https://s.openrice.com/QrKT08TDD00Report Post Ratings4Taste4Decor4Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes虎燃四皇丼$118美少女牛油果沙律金龍卷Date of Visit2023-10-28Dining MethodDine InSpending Per Head$140 (Tea)