二至三人經典套餐 $256會員85折後$217.6➖再扣$100券💰實付$117.6❗️✨忌廉芝士焗菠菜🌱菠菜已經焗到好淋冇咩纖維 好似唔使點咬咁份量唔太多 不過個白汁配埋菜都幾好食😬✨芝士肉醬薯條🍟外賣返屋企食既話記得要叫佢芝士肉醬同薯條分開上啊!如果唔係啲薯條會淋曬變左一pat野咁嫁🙈🙈(我之前中過伏……🤣)有一大兜芝士肉醬🍝自己煮啲意粉可以多個肉醬意粉食添啊🤫😂👍🏻✨黃金粟米魚柳飯🐟🌽有啲似白汁底 魚柳都幾大塊係偏大粒有咬口嘅米👍🏻都唔錯✨夏威夷式薄餅🍕🍍都好大個下😲係薄嘅餅底 我幾中意芝士同料唔算好多 不過不失☺️焗返熱會好食啲✨蘋果批伴雲呢拿雪糕🍎🍨用會員積分換的✔️✔️批皮的部份比較厚 都幾重玉桂味蘋果批入面都有幾多提子乾🍇所以食落都幾甜幾個人分享會比較好 比較飽肚既甜品😆依間都系入會做會員抵食好多👍🏻如果無會員性價比唔高 都吾會特登黎食🙈🙈如果對食物質素冇太大要求既話 其實都唔錯可以試試外賣都算快 10分鐘左右就齊晒😄味道:🌕🌕🌕🌘🌑環境:🌕🌕🌕🌗🌑服務:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:🌕🌕🌕🌑🌑回頭率:🌕🌕🌕🌑🌑
二至三人經典套餐 $256

服務:🌕🌕🌕🌕🌑
價錢:🌕🌕🌕🌑🌑
回頭率:🌕🌕🌕🌑🌑
2022-09-30
$117.6 (Dinner)
Dining Offer
Voucher