2021-07-21 113 views
💖網上成日見到呢間嘅打卡照,今日嚟旺角分店試吓,本來想食佢地出名嘅刨冰🍧,不過見到隔離枱個碗勁大份,我一個人食唔曬🤣所以都係要咗午市套餐。1⃣️煙肉卡邦尼意粉伴溫泉蛋🍝 $63💖午市同下午茶Menu都幾抵,午市套餐包餐湯、飲品同主食,最平$55起,幾抵食。我要咗個煙肉卡邦尼意粉,忌廉味香濃,口感creamy,配上微脆嘅煙肉🥓同意粉。溫泉蛋熟度啱啱好,流心蛋黃同意粉撈埋一齊食,口感更加順滑。2⃣️餐湯🥣 $0💖係蘑菇🍄奶油湯,口感香濃,飲完暖笠笠🥰食到蘑菇細粒。3⃣️涷House Coffee☕️ $0💖午市套餐包一杯$33或以下嘅餐飲,我要左杯凍嘅House coffee,會上一細樽牛奶🥛同糖漿,可以自己隨意調校加幾多。💖 午市套餐幾抵食,下次想嚟試佢哋出名嘅all day breakfast同甜品🍮餐廳幾chill,上菜快,好多朋友一齊係度食甜品。

1⃣️煙肉卡邦尼意粉伴溫泉蛋🍝 $63

2⃣️餐湯🥣 $0
💖係蘑菇🍄奶油湯,口感香濃,飲完暖笠笠🥰食到蘑菇細粒。

3⃣️涷House Coffee☕️ $0