2020-04-15 2842 views
住左荃灣區咁多年,發現火鍋店愈來愈多,我出街打親邊爐,通常都會揾d任食嘅火鍋店,今次正正來到馬辣台式鴛鴦火鍋,我地今次點左胡椒豬肚鍋同埋馬拉沙爹鍋!火鍋我最鐘意就係食牛肉,呢度就有4款比你任食,分別有紅色: 美國prime頂級牛梅花藍色: 美國choice無骨牛小排綠色: 美國CAB安格斯黑牛白色: 美國精選牛五花我覺得最有牛味係藍色嗰款!其他豬,羊同海鮮我就冇試,因為食牛都已經食飽左😂其餘打邊爐嘅配菜,丸,飲品同甜品都可以出去自己攞整體黎講食物質素都幾好,選擇都算多,加上我地兩個人埋單都唔洗400,抵到爛👍🏻馬辣台式鴛鴦火鍋地址📍: 荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心8樓 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

火鍋我最鐘意就係食牛肉,呢度就有4款比你任食,分別有
紅色: 美國prime頂級牛梅花
藍色: 美國choice無骨牛小排
綠色: 美國CAB安格斯黑牛
白色: 美國精選牛五花
我覺得最有牛味係藍色嗰款!
其他豬,羊同海鮮我就冇試,因為食牛都已經食飽左😂

其餘打邊爐嘅配菜,丸,飲品同甜品都可以出去自己攞

馬辣台式鴛鴦火鍋
地址📍: 荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心8樓