受到抗疫限聚令關係,雖然我地少左出街食飯,也造就多左食店會做外賣生意星期天媽媽&侄仔來屋企食飯,平日已經不停煮飯,星期天唔想再咁辛苦勒,所以上開飯睇下邊間食店有外賣自取,見呢間麻辣派對外賣自取做緊7折,超抵呀🤗去到食店好夢幻,因為真係好似食店名一樣,去左party一樣,好想跳番part舞💃💃🤣食店做足防疫措施,就算只係買外賣都要量度體溫,要用搓手液消毒先👍🏻餐單好多選擇,而且分晒類好易睇👍🏻點完外賣,大約等15分鐘就可以拎得,每款菜都獨立包裝得好妥當,不會倒瀉籮蟹,呢點要讚呀👍🏻返到屋企都仲暖暖地,先睇下點左邊幾款外賣先🧐黃燜雞鍋(半隻),雖然半隻,但都好足料,雞件幾滑,而且可以揀不同程度的辣度,但因為唔食得辣,所以點左走辣,但係味道都好入味好惹味👍🏻古法咕嚕肉:怪不得咁多人都點呢個餸,因為煮得外脆內軟,而且酸酸甜甜好開胃,大人細路都愛食😋麻辣牛展肉:因為媽媽鍾意食牛展,所以呢個特別點比媽媽食,牛展都幾爽唔鞋口,呢個我就特別要BB辣,好少辣就吊起味道,好食呀黑醋伴秋葵:食左咁多肉要食啲菜,呢個秋葵係幾好選擇,首先好爽脆,而且有黑醋,可以中和下肥膩感👍🏻清炒萵筍:呢個係我至愛,雖然只係清

餐單好多選擇,而且分晒類好易睇👍🏻

返到屋企都仲暖暖地,先睇下點左邊幾款外賣先🧐

清炒萵筍:呢個係我至愛,雖然只係清炒都好爽甜,正👍🏻
2020-04-19
TakeAway