2018-07-31 211 views
有一輪無食過burger,見呢排出左糧又咁辛苦就慰勞下自己,同個frd 一齊食間貴少少的burger。Weekend lunch時間黎到又唔算好多人。自己鐘意食牛又想扮下豪就揀左個鵝肝牛肉漢堡。雖然鵝肝係香口野,不過自己怕肥所以無叫到double 鵝肝:p. 另外跟set加埋錢就配左薯條同一杯1664.個漢堡size唔細,舊鵝肝同舊扒差唔多咁厚。可能送出黎果陣已經唔係太熱,所以唔算聞到太多肉香味。舊扒似係手打款,食落似肉餅feel, 咬落彈牙,唔似平時見到果d壓到咁死實。薯條相對爭d, 似係擺左一排,因為唔熱又已經淋哂。不過整體個包都ok ge.叫多一份軟殼蟹沙津。不過呢份個size似main多d. 隻蟹同個burger差唔多大。配左一堆沙律菜,蕃茄同洋蔥圈。隻蟹食落都唔係好多粉,夠哂淋。仲有d蟹味係度。呢個份量夠我食到好飽。偶然豪一兩次都覺的值ge.

軟殼蟹沙律
鵝肝牛肉漢堡