2022-06-12 286 views
📍 東涌/尖沙咀 i CREMERiA [東涌達東路20號東薈城名店倉2樓263號舖]記得係profile㩒入條link睇下附近有咩好西啊😉因為一啲事而入東涌,發現可能因為地大而啲餐廳分布得好廣,東薈城附近就冇咩真係好吸引到我嘅餐廳🥲所以就想試吓呢間,然後發現原來尖沙咀都有分店😆😆叫咗lunch set 蕃茄鮮蝦意大利麵($~88)+叫埋卡邦尼意粉($~68),因為係lunch set所以有雪糕送😆😆😆👍🏻:卡邦尼意粉非常濃郁,絕對唔輸俾街外其他Cafe🤤🤤而且因為呢間餐廳專賣雪糕,無論係雲呢拿雪糕定係抹茶雪糕,都非常creamy 而且抹茶味好濃🥰🥰🥰👎🏻:相對之下個蕃茄蝦意粉就略為失色,係急凍蝦,而且蕃茄味唔算好濃就有啲失望🥲如果大家想食一個有高質甜品嘅lunch,呢個會係一個唔錯嘅選擇👌🏻👌🏻