2020-06-27 303 views
朋友生日一齊柴娃娃都慶祝,朋友指定梔子就去試吓啦!入到去裝修幾靚,好舒服,仲有少少半露天嘅bar枱仔!一見到餐牌有我好耐冇食過嘅bagel ,一定要叫,諗都唔洗諗,我哋仲叫咗雞翼,沙律,意粉,長通粉,炸魚仔,墨魚嘴!我最鍾意就係bagel,因為真係好耐冇食過,同埋佢做得幾好食,料都幾多!正!其次就鍾意佢個炸魚仔,配埋蛋黃醬,好味😋 其他意粉都做得幾好,中上水準啦!重點嚟啦,呢到係有heroes手工啤酒,同朋友一齊叫咗兩罐SI L DAN,好飲,有少少柑橘味!其實heroes啲啤酒真係唔錯,大家可以試吓!值得一讚係店員幾nice,我同佢講要兩罐屎L彈,佢笑話ok,冇問題!走果時,有個哥哥仔同我哋講88,佢話叫佢叔叔啦,唔係哥哥,但我諗其實我可能老過佢😂🤣😂
朋友生日一齊柴娃娃都慶祝,朋友指定梔子就去試吓啦!

入到去裝修幾靚,好舒服,仲有少少半露天嘅bar枱仔!