2018-06-20 1000 views
同男朋友在沙田學游水,都過咗9點正常食飯時間,正煩惱食乜好,居然俾我地見到「明珠閣」在宵夜時段有8折,仲有個「宵夜特區」menu,簡直啱晒!由於真係夜深啦,驚難消化,所以我們叫咗「雲吞雞湯」(sorry太肚餓,唔記得影相),飲下湯食下少少肉咁,唔會撐住個肚。個湯底好濃郁,雲吞又好滑,值得推介!要數最特別既係:呢個「三色手工包」!好得意!尤其係個豬鼻同豬耳,好可愛,顏色搭配得好好♥️味道就還好啦!每款係可以單點架,不過我覺得呢個組合可以試晒三款,啱晒我呢個港女😂呢餐之後,我都推薦咗呢間餐廳俾有小朋友的friend,小朋友一見到豬仔包包勁開心☺️

要數最特別既係:

三色手工包