2017-10-01 467 views
我同老公都係極度鍾意食韓燒、韓式料理..幾個月前係機緣巧合之下知道呢間韓燒有任食放題,當時好少韓燒有放題架,所以就上黎試試喇⋯食過一次之後覺得任食既食物都有呢個質素、價錢唔貴 而且服務質素又好(起碼自動波換鐵板),就連啲熟食都整得好OK!(海鮮煎餅、炒粉絲、大醬湯 呢3樣係必點既)漸漸呢度就變左我地想食韓燒既時候,就會即刻諗起既地方(絕對無誇張)~今晚去左食宵夜時段(22:00後?!),會再平啲 唔使$200/位.. 但食物種類、質素不變,唔會好似某啲餐廳咁 唔同時段 唔同價錢 就連食物種類都唔同或者會*賣晒*大家最好記得訂位,Openrice 訂會有特別優惠、電話app 訂就得~ 勁方便,岩晒我呢啲怕打電話既人
我同老公都係極度鍾意食韓燒、韓式料理..

),就連啲熟食都整得好OK!
(海鮮煎餅、炒粉絲、大醬湯 呢3樣係必點既

包肉生菜
韓式炒粉絲
烤鰻魚
五花腩
牛舌
牛肋骨肉
2017-09-30
$200 (Last Night Supper)
包肉生菜
韓式炒粉絲