2019-06-03 599 views
我地一行四人去到呢間野,其實佢同對面果間福來居係咩關係?Fine,唔緊要,講講服務先,係好好,姐姐同叔叔好落力服務,呢樣必須讚👍🏻唔係呢個服務,我驚我當場發爛😃講番野食,因為呢間係我地其中一個成日黎食,見佢講到咁好食,我地就交比佢叫😀瀨尿蝦-我只能夠講好一般正常既瀨尿蝦,間間食到既係呢個質素,佢炸蒜唔夠香脆,辣椒都唔夠出味,但蝦係新鮮(唯一優點)蒸扇貝-呢個連豉油都冇落,一上菜我地以為落少左,唔緊要,佢d蒜咸到呀媽都唔認得,所以一齊食都夠味炒聖子-呢個幾好食,聖子夠彈牙😃呢個咩芝士蝦米粉底就精彩,芝士淡茂茂又唔夠香,個米粉底係硬唔係脆,定係我鄉下妹唔識食?我寧願去番新記食芝士麵呢味係我叫,佢話冇咸魚,得茄子魚鬆,個茄子好紫好靚,一咬,充滿住水份?冇走油?定本身做法係咁?求指教我地白飯都冇叫,叫左3支唔過30蚊既啤酒同一支可樂,埋單$15XX, 每個人400唔使😀我問自己食左咩要西貢咁既價錢?我唔係嬲間野,其實我係嬲我有朋友咁唔識食揀呢間,仲話強烈推薦😀比中評係因為自己豬揀呢間,無人指住我地入去,加上佢地服務由頭到尾都好好😌可一不可再-完-
我地一行四人去到呢間野,其實佢同對面果間福來居係咩關係?

炒聖子-呢個幾好食,聖子夠彈牙😃