2020-01-28 2642 views
我們真的需要一點甜🧡 近日真係好需要食啲甜食嚟氹下自己同朋友!哩間主打忌廉戚風蛋糕店好受歡迎,所以一於買返幾個同朋友開心share,為大家加加油!·☆ 青森蘋果吉士紅茶哩款係全新推出既期間限定❤ 用上紅茶戚風蛋糕,表面鋪上以和三盆糖煮過既青森蘋果🍎 令食落味道更加清甜。切開蛋糕後更加有驚喜🤩 蛋糕中央夾住淡黃色既吉士忌廉,口感香濃幼滑,令蛋糕層次更加提昇😋·☆ 皇牌士多啤梨識食梗係一定要揀皇牌嚟試🤤 每一啖都散發著微微士多啤梨香氣🍓 出奇地食落唔會感覺到好甜膩,整體甜度拿捏得剛剛好👍·☆ 日本白桃此款用上白桃中的王者日本白桃🍑 齋講材料已經贏哂!仲要賣相非常吸引,成個都係粉紅色😻😻 女士們必點之選💕·☆ 日本柚子呢款真係名副其實既足料柚子蛋糕,每食一啖都感覺好似食緊清新嘅柚仔一樣😋 連鋪喺蛋糕上面嘅cream都加入左淡黃色既柚子,而且蛋糕食落好有空氣感,絕對係清新之選,食完都唔會感覺有罪惡感😆·☆ 紅桑莓荔枝巴戈利亞上層透明啫喱內藏有食用花瓣及鮮果,下層係幼滑既慕絲蛋糕,感覺較為輕盈呢~

☆ 青森蘋果吉士紅茶

☆ 皇牌士多啤梨