2018-11-15 159 views
舖面唔大,只有20幾個座位,好在都唔會坐得唔舒服😊店舖主打食豬🐷,食豬都可以好多款式,唔同部位點煮先最好食呢?----------沖繩豬軟骨撈幼麵 $56 + 滷水雞蛋 $7湯汁用左白蘿蔔、洋蔥熬製,豬軟骨吸收左湯汁既精華,味道甜甜地😊肉質算淋,骨都咬得倒,雖然未軟淋到好似啫喱咁,不過已經好過出面唔少餐廳😂幼麵係有啲咬口既,味道有啲鮑魚麵既感覺😅滷水雞蛋唔差,但係可以更加入味😁秘製豬扒飯 ( 肉燥汁 ) $54呢個係店舖既主打,豬扒夠大塊又夠厚😍炸得好香脆,肉質超淋而且多汁😍💕肉燥汁鹹香得黎又帶啲甜,飯粒吸晒啲汁,特別香口美味😝後加配料 咖喱汁 $10綿羊好奇咖喱汁味道係點,因為兩款汁都有各自既粉絲😂加配既咖喱汁係會用個碗裝住另上,裏面會有一舊薯仔🙂汁係有啲辣,幾香濃,係港式咖喱既味道😉薯仔係淋既,不過可以再入味啲😂
舖面唔大,只有20幾個座位,好在都唔會坐得唔舒服😊
----------