2023-04-15 548 views
由小朋友細嘅時候已經經常黎outback食野,好似變咗我哋屋企嘅飯堂咁😂今次會員積分儲到可以換甜品,今日lunch過嚟食先🤓我哋今日1:30左右黎到,因為想要BB凳嘅關係等咗一陣,大概5分鐘就可以入座👍· 餐湯配黑糖麵包忌廉湯帶有微微香料味,湯入面有洋蔥同埋青瓜,飲落鹹鹹香香,唔會太濃稠,配埋黑糖麵包好夾😋黑糖麵包好香甜,配埋鹹鹹地嘅牛油,又甜又Creamy💕😋好正· 燒雞肉芝士夾餅入面包住雞胸肉,仲有溶化嘅芝士,同埋少少蘑菇,餡餅熱辣辣,外皮少少脆而帶煙靭,雞肉同芝士都好足料,再點埋呢個酸酸甜甜既汁,有減膩既感覺😋· 迷你烤豬肋骨(兒童餐)豬肋骨燒得好香,肉質唔會乾柴同韌,燒得岩岩好,好入味,BBQ醬香濃食落甜甜地,好味😋· 美國肉丸蕃茄意粉意粉好香濃蕃茄味,微微偏甜,唔會太酸,亦都無蕃茄嘅腥味,意粉軟硬度適中,肉丸肉味濃郁,好有口感,好厚實唔鬆散,讚👍· 雪糕朱古力軟餅朱古力軟餅有非常香濃嘅朱古力味,質感鬆軟,入面有合桃粒,配埋雲呢拿雪糕筒忌廉非常indulgence,非常濃郁,非常滿足😍😍😍餐廳坐得舒,有BB凳,小朋友每人可以有一套4支蠟筆同工作紙,大人小朋友都可以舒舒

· 餐湯配黑糖麵包

· 燒雞肉芝士夾餅

· 迷你烤豬肋骨(兒童餐)

· 美國肉丸蕃茄意粉

· 雪糕朱古力軟餅

餐廳坐得舒,有BB凳,小朋友每人可以有一套4支蠟筆同工作紙,大人小朋友都可以舒舒服服食餐飯😍👍好滿意嘅一餐😋
  • 燒雞肉芝士夾餅
  • 黑糖麥包