2014-09-11 9581 views
今日同學聚會去到新星海鮮酒樓打邊爐,8:00起計兩個鐘,$148一位,加一,姐係最後埋單每位$135,以係銅記地段,呢個價錢都尚算fair啦!成班朋友一去到即刻點左好多野吃,個個都餓鬼咁款,個個都嗌好肚餓,不過好彩呢間酒樓有d熟食,有天婦羅南瓜同茄子,可以醫住化骨龍個肚先哈!不過味道就比較咸 我食左兩舊就........而邊爐方面,我地叫左沙爹同清湯底,沙爹好香呀,唔會太重味,正‌!食物方面,最好吃都係肥牛,好新鮮,好多汁。另外仲有好多菇既選擇,材料都新鮮,同埋佢有好多唔洗加錢既野食,例如象拔傍,小花膠同新鮮海鮮,所以都幾抵吃。任食的邊爐有任飲罐裝汽水同啤酒應該係基本野,但係有埋jollysandy同埋1 jar jar的夏枯草,唔洗加錢!仲要幾好飲!真係好滿足呀!!

成班朋友一去到即刻點左好多野吃,個個都餓鬼咁款
 我食左兩舊就........
食物方面,最好吃都係肥牛,好新鮮,好多汁。
Type of Meal
Dinner