2020-09-05 858 views
去美都餐室之前已經預先上網睇定食評 知道食物味道一般 所以冇期望就冇失望一入到去職員直接叫我地上去樓上坐相信好多人都係因為餐廳既懷舊裝修而黎 例如係呢啲有顏色既玻璃窗同綠色百葉簾我地點左公司三文治($52)呢個公司三文治配料包括雞蛋、蕃茄、牛餐肉同火腿 但係並冇生菜 亦冇醬汁 食落口乾爭爭麵包有烘過食落亦脆口奶醬多士 ($15)麵包有烘過 但食落唔脆口 麵包皮不易切斷 而煉奶份量比較少 食起黎淨係有花生醬味 另外點左兩杯飲品 大概$20幾蚊一杯其他食物我就冇試過 但單憑呢兩樣食物 食物既質素真係一般但餐廳勝在有獨特既懷舊裝修 如果你想影下靚相既 美都餐室亦會係一個唔錯既選擇

但係並冇生菜 亦冇醬汁 食落口乾爭爭
麵包有烘過食落亦脆口

另外點左兩杯飲品 大概$20幾蚊一杯
其他食物我就冇試過 但單憑呢兩樣食物 食物既質素真係一般
2020-08-30
$50 (Lunch)